اگر مسجد، تنها محل برگزاری نماز جماعت تلقی نشود، بلکه کانون وعظ، خطابه و مرکز ترویج اسلام، قضاوت و کانون عبادی، سیاسی و اجتماعی مسلمین باشد، هیچ فرقه انحرافی نمی تواند میان مسلمانان تفرقه ایجاد کند.
یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۱
جریان¬های مختلف فرهنگی در برابر اسلام ناب محمدی۶ قرار گرفته¬اند. این جریان¬ها که در این نگاشته به عنوان «جریان¬های ضدفرهنگ» یاد شده است، در صدد تخریب ایمان مؤمنان و اتحاد مسلمانان گام بر می-دارند. استعمار و بیگانگان نیز در ترویج این تفرقه¬گرایی نقشی مؤثر داشته است. «مسجد» به عنوان نهاد درون دینی مهم¬ترین مانع در برابر هجوم جریان¬های انحرافی است. این مقال بر این است تا با معرفی برخی جریان-های انحرافی به ویژه «فراماسونری» و «تصوف فرقه¬ای» به نقش مؤثر مسجد در مقابله با این جریان¬ها بپردازد. مسجد، پایگاه مقابله با فراماسونری و کانون تقابل با تصوف فرقه¬ای به شمار می¬آید. مسجد در برابر جریان-های دیگر انحرافی هم¬چون جریان¬های شیطان¬پرستی، جریان بهائیت، وهابیت، ناسیونالیسم، جریان ابتذال فرهنگی، کثرت¬گرایی دینی و جریان فمینیسم، به خوبی می¬تواند مقاومت کند و فعالانه به ترویج اندیشه ناب محمدی۶ بپردازد.
کلید واژه¬ها: مسجد، ضدفرهنگ، فراماسونری، تصوف فرقه¬ای، بدعت.
یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۱
ملت ایران باید مساجد را مغتنم بشمارد و پایگاه معرفت و روشن بینی و روشنگری و استقامت ملی به حساب آورند. اگر کسی خیال کند که در مسجد، فقط چند رکعت نماز می خوانند و بیرون می آیند و این چه تأثیری دارد، خطاست.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱